Openluchttheater SOEP! groot succes

Op 26 september 2020 was het weer Burendag! IJsbeerINC speelde de gratis openluchtvoorstelling SOEP! (4+). Tijdens deze voorstelling gingen Milan en Marijn samen soep koken volgens Oma’s recept. Maar waar kwamen de ingrediënten uit die pruttelende soep eigenlijk vandaan? Vanaf 14.00 uur druppelden de eerste bezoekers binnen. Iedereen had eigen kleedjes mee, maakte een rondjeLees verder

Aardappels oogsten

Het is weer die tijd van het jaar! Op 29 augustus hebben we aardappels geoogst, samen met buurtbewoners. Een fijne activiteit om samen te doen. Nu tijd voor verse aardappels of frietjes!

14 maart 2020: NLDoet

Op 14 maart doen we mee met NL Doet! Voor komend tuinseizoen zijn de paden en bedden al uitgezet, maar we kunnen nog hulp gebruiken om de bedden van een laag compost en de paden van houtsnippers te voorzien.

Vier met ons Burendag 2019!

De Milan Viscontipark wordt Kasteeltuin Nijevelt: praat mee op 8 juli

Een jaar lang hebben bewoners en andere betrokkenen gewerkt aan een ontwerp voor de herinrichting van het De Milan Viscontipark. De gemeente Utrecht gaat de historische structuren in het park weer zichtbaar maken en er een fijne plek van maken om te spelen, struinen, wandelen en verblijven.

NL Doet 11 maart Kleinfruit in het zonnetje zetten